Gradnja

Strokovno svetovanje in vodenje gradnje za samograditelje
Če si boste hišo zgradili sami ali s pomočjo prijateljev, vam strokovno svetujemo in (ali) vodimo gradnjo. Pokličite na 040 425 202 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Izdelava sten iz slamnatih bal
Zgradimo vam stene iz slamnatih bal. Pokličite na 040 425 202 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Izdelava ilovnatih ometov
V ponudbi imamo klasične ravne omete ali valovite omete na vse vrste podlage (slamnate bale, opeka, kamen, beton in druge). Pokličite na 040 425 202 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Izdelava ilovnatih niš, poličk in reliefov
V sodelovanju z izkušeno restavratorko in konzervatorko Andrejo Jamšek vam nudimo izdelavo ilovnatih niš, poličk in reliefov, pa tudi fresk in stenskih ali stropnih poslikav.

Gradnja na ključ (od ideje do vselitve)
Prevzamemo celoten projekt od ideje do vselitve.

Kontakt

  040 425 202
luka.lampret@golibar.com

Lokacija

Gatina 23 a
1290 Grosuplje

 

Povežite se